Liviu Andrei, despre declarațiile lui Gelu Vișan: “Mă înspăimântă ce aud!“
Liviu Andrei, despre declarațiile lui Gelu Vișan: “Mă înspăimântă ce aud!“
Ultra - Scurte1 august 2013

Liviu Andrei, subprefectul Capitalei, a răspuns acuzaţiilor ce i s-au adus de către Gelu Vișan și Cristian Diaconescu, cum că acesta, împreună cu George Romanescu s-au autointitulat preşedinţi ai Mișcării Populare la Gorj.
“Nu mă prea interesează declaraţiile pe care le-au făcut. Am avut o întâlnire, una singură. Urma să am întâlniri după ce veneam din concediu, pentru că plecam în concediu şi nu puteam să am întâlnirile acestea, să le promit la oameni sau să vin undeva sau să sun şi să nu mă duc. Am stabilit că după ce voi veni din concediu vom avea discuţii dar discuţiile au fost întâmplătoare la un restaurant în Bucureşti, eu fiind acolo, m-am întâlnit cu o anume persoană şi am discutat colateral de treaba asta. Mă înspăimântă declaraţiile domnului Diaconescu, pe care îl ştiam un diplomat iar chestiuni de genul acesta nu se discută aşa”, a spus Liviu Andrei. Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • Ion Popescu 01.08.2013 la ora 15:05 pm
    Cand cei adunati intr-o entitate nu sunt interesati de doctrina , ci doar de interese personale ! Ambii oportunisti , colegi in pedele , sunt de toata jena , parerea mea !
  • JustYce 02.08.2013 la ora 10:54 am
    Vasile Liviu Andrei minte tot asa de natural precum respira! Am avut o astfel de experienta si fata de persoana acestui plagiator nu pot sa am decat cuvinte ce exprima dezgustul ! Deci in mod clar, Liviu Andrei MINTE si nu Gelu Vișan și Cristian Diaconescu!
  • Adevar&Dreptate 06.08.2013 la ora 9:57 am
    Pentru Liviu Andrei, minciuna este a doua natură. Minte atât de bine și de natural, încât la un moment dat, prins în entuziasmul minciunilor, ajunge să creada chiar el ceea ce spune. Felicit pe Gelu Vișan și Cristian Diaconescu pentru decizia de a nu-i acorda incredere unui impostor care si-a cumparat functia temporara! Sunt convins ca si tratativele cu reprezentantii Mișcării Populare au fost altfel decat declara el!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.