Lucrări PENALE pe bani europeni. VINOVAȚI: frații Lungan, SPONSORII primarului Morega
Lucrări PENALE pe bani europeni. VINOVAȚI: frații Lungan, SPONSORII primarului Morega
Investigatii7 aprilie 2022

Mai multe străzi proaspăt asfaltate sunt sparte în aceste zile, la Motru, pentru a fi reasfaltate, ca urmare a criticilor aduse pe rețelele de socializare de localnici șocați de calitatea îndoielnică a lucrărilor. Practic, străzile care tocmai fuseseră asfaltate de ROMFEREX IMPORT EXPORT S.R.L., una din firmele fraților Lungan, s-au umplut cu apă la primele ploi.

Inițial, angajații fraților Lungan au încercat să îndepărteze bălțile create, cu mătura.

Apoi, au încercat să improvizeze șanțuri, pe mijlocul străzilor, prin care să se scurgă apa adunată în bălți…

În cele din urmă, văzând că nici una dintre cârpeli nu a funcționat și că localnicii critică din ce în ce mai vehement această risipă de bani europeni, frații Lungan s-au apucat să decoperteze străzile proaspăt asfaltate!

Pentru modernizarea acestor străzi, s-au cheltuit 41 de miliarde de lei vechi, bani europeni aduși de fostul primar Gigel Jianu.

Mare parte din finanțarea europeană de 41 miliarde lei vechi a luat-o pe căi lăturalnice, fiind de notorietate faptul că frații Lungan se numără printre sponsorii primarului Cosmin Morega.

Din păcate, astfel de nereguli în cheltuirea finanțărilor externe pot determina depunctarea Primăriei Motru la încercările viitoare de atragere de bani europeni.

De altfel, anul trecut am probat că frații Lungan au furat cantități imense de agregate chiar de lângă mall-ul din Târgu Jiu, cu complicitatea Primăriei Târgu Jiu. Dovezile publicate de noi au determinat deschiderea unui dosar penal, dar cercetările bat pasul pe loc, cel mai probabil pentru că șefii parchetelor si ai politiei judetene au simtit si ei, in buzunarele lor, generozitatea fratilor Lungan.

ROMFEREX IMPORT EXPORT SRL, firma care a risipit finanțarea europeană adusă de fostul primar Gigel Jianu, are zeci de alte contracte încheiate cu entități publice, în special cu Complexul Energetic Oltenia.

Mai jos, publicăm situația existentă pe site-ul www.termene.ro

 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.