Război în PNL Gorj. Grivei vrea s-o lase pe Șuță fără sediu, la așa-zisul Muzeu Național ”Constantin Brâncuși”
Război în PNL Gorj. Grivei vrea s-o lase pe Șuță fără sediu, la așa-zisul Muzeu Național ”Constantin Brâncuși”
Povara Brâncuşi13 mai 2022

Consiliul Județean Gorj a demarat oficial procedura de retragere a Casei ”Barbu Gănescu” din Târgu Jiu, care fusese cedată Muzeului Național ”Constantin Brâncuși”.

Consilierul județean PNL Gheorghe Grivei a luat act de inactivitatea colegei sale de partid, Denisa Șuță, care a fost impusă politic la conducerea așa-zisului muzeu, care la aproape trei ani de la înființare nu are niciun obiect în patrimoniu, fiind singurul muzeu de pe Terra care ființează doar ca să existe un post de director pentru un om politic.

Denisa Șuță este plătită de peste doi ani ca director al acestui muzeu, fără să fi susținut un concurs și fără să fi prezentat public un proiect managerial.

Mai jos, publicăm proiectul de hotărâre inițiat de Gheorghe Grivei, prin care denunță impostura colegei sale de partid, Denisa Șuță.

Înainte să fie impusă director, Denisa Șuță a criticat, sub propria-i semnătură, faptul că PSD-ul îl impusese politic, la același așa-zis muzeu, ca director, pe Valentin Chepeneag. Asta n-a oprit-o pe Șuță, câteva luni mai târziu, să-și adjudece postul de director în același fel.

1 COMENTARII
  • gheo 01.06.2022 la ora 6:09 am
    NISTE SUTI SI NISTE GRIVEI,CE SA LE CERI.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.