INADMISIBIL! DIRECTORUL – PEDICHIURĂ obligă casierele din parcările cu plată să prezinte RAPORT zilnic de activitate ÎN FORMAT ELECTRONIC!
INADMISIBIL! DIRECTORUL – PEDICHIURĂ obligă casierele din parcările cu plată să prezinte RAPORT zilnic de activitate ÎN FORMAT ELECTRONIC!
De cititInvestigatii18 octombrie 2018

În contextul susținerii necondiționate de care beneficiază din partea primarului Marcel Romanescu, directorul Marian Rotaru săvârșește abuzuri și ilegalități pe bandă rulantă. Ieri, de pildă, a emis un ordin scris prin care a cerut tuturor angajaților Direcției de Patrimoniu, deci inclusiv taxatoarelor din parcările cu plată, ca în fiecare zi, cu 30 de minute înainte de sfârșitul programului de lucru, să prezinte raport de activitate în format electronic. Această sarcină de serviciu e imposibil de îndeplinit, deoarece taxatoarele nu sunt dotate cu calculatoare și imprimante, și nu au pauză pentru elaborarea raportului de activitate. În plus, unele au alocat câte un kilometru de parcare cu plată, imposibil de acoperit, iar altele nici măcar nu știu cum se pornește un calculator.


În emiterea acestui ordin abuziv, Rotaru se prevalează de o dispoziție scrisă emisă de primarul Romanescu, care i-a cerut raport zilnic de activitate al Direcției de Patrimoniu. Din dispoziția emisă de Romanescu nu rezultă obligația elaborării câte unui raport zilnic de activitate de către fiecare salariat. Rotaru a exploatat acest moment, pentru a-și abuza din nou subordonații.

Primele rapoarte in format electronic trebuie prezentate de către taxatoarele care lucrează pe trotuare chiar azi, 18 octombrie, cu 30 de minute înaintea sfârșitului programului de lucru.

Este din ce în ce mai clar că primarul Romanescu este pe cale să devină un personaj din ce în ce mai figurativ. Pe fondul incompetenței sale manageriale și a lipsei totale de autoritate, au loc astfel de abuzuri incredibile, care nu sunt sanctionate în niciun fel.
GORJNEWS solicită oficial prefectului de Gorj si sefului ITM Gorj sa isi exercite obligatiile legale in raport cu abuzurile directorului Marian Rotaru, dovedite in ultima perioadă de mass-media locale.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.