13 primării, amendate de Garda de Mediu Gorj
13 primării, amendate de Garda de Mediu Gorj
Ultra - Scurte10 iulie 2013

Garda de Mediu Gorj a amendat 13 primării din județ, după ce pe raza localităţilor respective au fost depistate zone insalubre, adevărate focare de infecţie.
„A fost constituită o comisie mixtă care a verificat, la nivelul primăriilor, existenţa depozitelor de deşeuri şi material lemnos pe malurile şi în albiile cursurilor de apă, precum şi în secţiunile de scurgere a podurilor şi podeţelor, existenţa depozitelor de material lemnos pe formaţiunile torenţiale din apropierea zonelor locuite, modul în care a fost realizată întreţinerea şanţurilor şi rigolelor de preluare a apelor pluviale, tehnica şi utilajele de intervenţie în situaţii de urgenţă, precum şi stocurile minime de materiale şi mijloace, de apărare împotriva inundaţiilor din dotarea S.V.S.U. dar şi asigurarea funcţionării la capacitate a amenajărilor de desecare din incintele indiguite”, a spus Teodor Popescu, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj.
Au fost verificate un număr de 69 de primării, dintre care 13 au fost sancționate cu amendă în cuantum de 215.000 lei. Printre acestea se numără primăriile Albeni, Aninoasa, Areani, Bâlteni, Dăneiuleşti, Dragoteşti, Farcăşeşti, Ioneşti, Padeş, Peştişani, Plopşoru, Prigoria şi Scoarţa. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *