18 inspectori sociali, trecuti în producție
18 inspectori sociali, trecuti în producție
Ultra - Scurte4 iulie 2013

În şedinţa Directoratului CE Oltenia de ieri s-a decis ca 18 din cele 38 de posturi de inspectori sociali să fie desfiinţate. Decizia intră în vigoare de luni şi, tot de atunci, cei 18 sindicalişti care trebuiau să ocupe posturile respective, se vor întoarce la locurile de muncă pe care le ocupau înainte de a fi inspectori sociali.
„Nu au vrut să semneze actele adiționale motivând că salariile sunt prea mici. Prin urmare, cei 18 au fost trecuți în producție, întorcându-se la meseria de bază, în salopete și la program: lăcătuși, sudori, mecanici și așa mai departe. Am respectat CCM –ul, aceștia fiind plătiți în limitele prevăzute în contract”, a declarat managerul Ciurel.
Măsura de vacantare a celor 18 posturi vine după ce, mai multe săptămâni la rând, administrația CE Oltenia a solicitat Federației Naționale Mine Energie (FNME) să propună alți oameni pentru funcțiile de inspectori sociali, care să semneze actele adiționale așa cum au făcut, de altfel, majoritatea  salariaților din  companie. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • FNME cere administrației CEO să se rev 05.07.2013 la ora 12:07 pm
    [...] a trimis o adresă administrației CE Oltenia, prin care se cere revenirea asupra deciziei CEO prin care 18 inspectori sociali au fost trimiși în producție, după refuzul acestora de a semna [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.