180.000 euro pe studii de fezabilitate pentru modernizarea CE Turceni
180.000 euro pe studii de fezabilitate pentru modernizarea CE Turceni
Ultra - Scurte9 aprilie 2013

Complexul Energetic Oltenia va cheltui aproximativ 180.000 euro pentru elaborarea unor studii de fezabilitate privind funcţionarea sau modernizarea unor subunităţi. O mare parte din bani vor fi plătiţi pentru un studiu care vizează Sucursala Electrocentrale Turceni, în urma efectuării acestuia fiind stabilite nişte obiective de investiţii menite să menţină funcţional producătorul de energie. Potrivit caietului se sarcini, obiectivul principal îl constituie reabilitarea şi modernizarea a trei blocuri energetice, astfel încât acestea să poată funcţiona în continuare. Interesant este însă că, potrivit caietului de sarcini, unul din aceste blocuri va fi închis la câţiva ani după efectuarea lucrărilor de modernizare.
În documentaţia depusă de Complexul Oltenia în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice se menţionează că studiul este necesar pentru că va scoate în evidenţă lista de investiţii necesare Sucursalei Electrocentrale Turceni.
Anunţul de participare la licitaţie a fost dat în 4 aprilie, urmând ca spre finele acestei luni să fie prezentate şi ofertele. Licitaţia va avea loc pe data de 25 aprilie la sediul companiei. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.