26 de angajați ai CEO, în preaviz pentru că nu au semnat actele adiționale
26 de angajați ai CEO, în preaviz pentru că nu au semnat actele adiționale
Ultra - Scurte22 iulie 2013

26 de angajați ai CE Oltenia, dintre care 12 foști inspectori sociali, vor intra în preaviz timp de 15 zile, urmând ca apoi să li se desfacă contractele de muncă, după ce au refuzat să semneze actele adiționale la  contractul individual de muncă.
„O parte dintre foştii inspectori au făcut cereri să fie plătiţi de sindicate, ultimul fiind unul dintre lideri, Adrian Marciuc. Majoritatea a primit decizii pentru a se prezenta la noile posturi din producţie, dar nu se înghesuie nimeni în producţie. Vor intra în preaviz cei care nu au semnat nici în prezent contractele individuale de muncă, iar procedura se derulează deja în sucursalele companiei”, a spus Aurel Medinţu, directorul Diviziei Energetice a CEO.
În unele cazuri, foştilor inspectori sociali li s-au oferit chiar şi posturi de şefi de secţie, însă aceştia au refuzat fiindcă pierdeau clasele de salarizare obţinute în calitate de inspectori sociali şi nici nu au semnat contractul pentru un post inferior, chiar dacă s-au prezentat la muncă. Prin urmare, aceştia vor intra în preaviz. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *