Alin Văcaru neagă zvonurile privind schimbarea lui Giorgi din fruntea Minprest
Alin Văcaru neagă zvonurile privind schimbarea lui Giorgi din fruntea Minprest
Ultra - Scurte1 august 2013

Alin Văcaru, directorul adjunct al Minprest Rovinari, a negat zvonurile conform cărora liberalul Gabriel Giorgi ar urma să fie schimbat de la conducerea unității. Mai mult, Văcaru susține că în fruntea Minprest s-a creat o echipă de conducere frumoasă, care vrea binele angajaţilor.
”Nişte bârfe nu pot dărâma un director general de la o unitate mare. Zvonacii de serviciu n-au decât să urle cât or vrea, nu le dăm satisfacţie” a declarat Alin Văcaru, care a mai precizat că nimeni din conducerea CEO nu i-a transmis vreo nemulţumire vizavi de activitatea prestată în fruntea societăţii din Rovinari. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • AHA- MARI DIRECTORI VOI??!!! 01.08.2013 la ora 14:34 pm
    nu ba ca nu va schimba nimeni ca unde m ai gasesc astia doi prosti nesimtiti ( pleonasm stiu) asa mari ca voi ??? deci nu se exista, asa ca va lasa acolo pentru posteritate sau macar pina va cad popourile din dusterele alea ilegal cumparate din banii amaratilor pe care chipurile vreti voi sa i aparati - da ii aparati ba cu cate un concediu fara plata ( da voi nu) ba cu cate o angajare( nu multe 300 acolo) fara post existent in organigrama( se numeste abuz in serviciu cu creare de prejudiciu societatii) , ba cu cate o deplasare la mare cu cate o subalterna si toate astea pe banii amaratilor alora care ia 500 lei net pe luna - NESIMTITILOR SI MAI AVETI CURAJ SA IESITI PE POSTURI SA NE MINTITI IN FATA
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *