Americanii, interesați de CE Oltenia
Americanii, interesați de CE Oltenia
Ultra - Scurte10 iulie 2013

Directorul Direcției de Investiții din cadrul CE Oltenia, Ion Petroniu, a declarat că există semnale cum că investitorii americani ar fi interesați de energia termo, respectiv de Complexul Oltenia. Petronoiu a mai precizat că, în paralel cu negocierea contractului de intermediere se realizează o analiză diagnostic a companiei din punct de vedere juridic, mediu şi financiar. „După această analiză diagnostic va începe studiul de marketing al companiei”, a adăugat Petroniu.
Deşi listarea pe bursă a 15% din actiunile CEO este programată pentru lunile octombrie-noiembrie, la ora actuală s-au primit primele semnale cu privire la interesul manifestat faţă de cea mai mare companie de energie din Sud-Estul Europei.
„Sindicatul de intermediere insistă să ieşim pe piaţa Statelor Unite, acolo unde potenţialul financiar este mare şi sunt investitori interesaţi de CE Oltenia, de energia produsă termo” a continuat Petroniu, care a mai declarat că acest lucru nu ar însemna decât că listarea pe bursă a aportului de 15% ar aduce mai mulţi bani companiei, adică peste 200 milioane de euro, cât era estimarea iniţială. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *