Angajat al primăriei amenință cu sinuciderea
Angajat al primăriei amenință cu sinuciderea
Ultra - Scurte21 mai 2013

O persoană din Târgu Jiu, zona 1 Mai, s-a încuiat în apartament şi ameninţă că se omoară. Echipaje ale poliţiei, ambulanţei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sunt la faţa locului. Din primele informaţii, este vorba de un angajat al primăriei, care a trimis SMS-uri în care a spus că dă drumul la gaze şi aruncă apartamentul în aer.
UPDATE: La faţa locului au ajuns şeful Poliţiei, Viorel Caragea, şi directorul tehnic din Primăria Târgu Jiu, Marius Ionescu. Cei doi negociază cu bărbatul, Remus Puşoi, angajat al serviciului Gospodărie Comunală, pentru a renunţa la intenţia de a se sinucide. Deocamdată nu se ştie ce supărare are acesta, pentru că nu vrea să vorbească cu autorităţile.
UPDATE 2: Şeful IPJ Gorj, Viorel Caragea, şi directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu, Marius Ionescu, l-au convins pe Remus Puşoiu să deschidă uşa apartamentului şi să renunţe la intenţiile sinucigaşe. Gestul târgujianului, inginer la Serviciul Gospodărire Comunală, a surprins pe toată lumea şi a fost pus pe seama oboselii. Bărbatul dăduse drumul la gaze şi ameninţa că aruncă blocul în aer.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.