Angajații FNME, în preziv. Federația sindicală are conturile goale
Angajații FNME, în preziv. Federația sindicală are conturile goale
Ultra - Scurte20 august 2013


Prim-vicepreședintele FNME, Ion Rușeț, a anunțat că cei 10 angajați ai federației sindicale condusă de Marin Condescu sunt în preaviz până pe 12 septembrie. De altfel, chiar şi Rușeț va reveni pe postul de consilier juridic la Jilţ, din septembrie, singurul ca va mai avea salariu fiind Marin Condescu.
„Am suspendat momentan plata cotizațiilor, nicio organizație nu a depus documentația la companie. Așteptăm ca judecătorii să se pronunțe privind ordonanța președințială, urmând ca judecarea să continue pe fond. Până la o decizie judecătorească în acest sens, plata cotizațiilor este suspendată. Și dacă ar vrea, CEO nu ar putea strânge cotizațiile, neexistând documente”, a declarat Rușeț.
Astfel, FNME așteaptă, astăzi, începerea procesului pe care îl are cu CE Oltenia, proces datorat deciziei gigantului energetic de a nu mai reține cotizațiile către sindicate, cei 19.000 de salariați fiind nevoiti să plătească singuri, la casieriile sucursalelor CEO, respectivele contribuții. Prin urmare, în această lună, FNME nu va avea în pușculiță niciun leu de la salariații CEO.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.