Atitudinea lui Călinoiu față de liberali, criticată de liderii USL
Atitudinea lui Călinoiu față de liberali, criticată de liderii USL
Ultra - Scurte22 august 2013


Recentele declarații împotriva lui Antonescu și a lui Dian Popescu, făcute de șeful județului, Ion Călinoiu, a stârnit un vad de reacții negative printre liderii USL, care nu susțin, deloc, acest tip de comportament. După ce ieri, Călinoiu și-a exprimat, din nou, regretul că nu va putea vota candidatul PSD la prezidențial, au ieșit la rampă nume grele ale social-democraților, care au afirmat că e cam târziu acum pentru acest tip de regrete.
„Acest lucru putea fi gândit înainte ca partidul să fi luat vreo hotărâre. După ce partidul a luat această hotărâre nu mai au rost comentariile”, a declarat senatorul PSD Toni Greblă.
Mai mult, deputatul pesedist Mihai Weber este de părere că fără liberali, nu se știe dacă PSD ar mai fi fost la putere.
„În contextul actual, candidatul la prezidenţiale îl dă PNL-ul. Suntem într-o coaliţie şi trebuie respectat protocolul. În alte condiţii discutam altfel. Dacă nu era în alianţă, poate nu eram la putere, poate ne aflam în opoziţie”, a declarat Mihai Weber.
Primarul liberal Mihai Mazilu pare să fie mai împăciuitor, și este convins că neînţelegerile din USL sunt doar şicane.
„Fie că la mulţi le convine sau nu le convine există un pact făcut între oameni întregi la minte, între două partide mari. Nu ai cum să fofilezi de la protocol în condiţiile în care s-a bătut palma până la alegerile prezidenţiale. Ion Călinoiu nu poate face opinie separată. Aceste neînţelegeri sunt mici şicane inerente. Întotdeauna când directiva este dată de sus, ea trebuie respectată”, a ținut să precizeze Mazilu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.