Atitudinea lui Ciurel, dur criticată de Dian, Vâlceanu și Rușeț
Atitudinea lui Ciurel, dur criticată de Dian, Vâlceanu și Rușeț
Ultra - Scurte30 mai 2013

Ameninţările lui Ciurel, cum că primii pe lista cu disponibilizări vor fi participanții la marșul de protest organizat de FNME, au fost dur criticate de Dian Popescu, Dan Vâlceanu și Ion Rușeț.
”N-avem nevoie de obrăznicie şi aroganţă. Avem nevoie de unitate patronate-sindicate. Îi recomand domnului Ciurel să se aşeze la masa dialogului” a declarat liderul PNL Gorj, Dian Popescu. Mai mult, rugat să comenteze afirmația lui Ciurel, că uneori trebuie sa faci bine la oameni cu forța, Dian a declarat că domnul Ciurel trebuie să fie manager nu filosof.
”O asemenea atitudine ne duce cu gandul la alte timpuri.[…] Nu înțeleg de ce trebuie să se comporte așa, mai ales că protestul este legal și îndreptățit” a spus Dan Vâlceanu, președintele PD-L Gorj, adaugând că bine cu forța nu există.
”Un nou abuz și o atitudine incorectă, care nu face cinste unui manager de companie”, a conchis și Ion Rușet, primvicepreşedinte FNME, care a mai declarat și că ameninţările lui Ciurel ţin mai degrabă de regimul comunist. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *