Barbu, despre lupta dintre Condescu și Ciurel: ”Gorjenii se uită ca vițeii la poarta nouă cum se distruge județul!”
Barbu, despre lupta dintre Condescu și Ciurel: ”Gorjenii se uită ca vițeii la poarta nouă cum se distruge județul!”
Ultra - Scurte19 august 2013

Parlamentarii gorjeni nu văd cu ochi buni conflicul dintre Condescu și Ciurel, legat de conducerea clubului Pandurii. Astfel, senatorul PNL Dian Popescu a declarat, la Radio Infinit, că toate aceste conflicte nu fac altceva decât să umbrească performanțele echipei de fotbal, și nu înțelege pentru ce anume se luptă cei doi. Mai mult, liderul PNL Gorj nu vede vreo finalitate la acest conflict.
„Îmi pare rău de gorjeni că se uită ca viţeii la poarta nouă cum se distruge judeţul”, a declarat și senatorul PC Tudor Barbu, referitor la lupta pentru președinția clubului Pandurii, care se duce de câteva luni bune. Mai mult, parlamentarul ar fi vrut să vadă suporterii echipei în stradă, pentru că se teme ca nu cumva bătălia Ciurel-Condescu să se termine printr-un eşec uriaş al echipei de fotbal.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • liviu 19.08.2013 la ora 23:01 pm
    Cine este acest neica nimeni,Tudor a lui Barbu?Ce treaba are individul asta cu jud. Gorj?Un papagal ce se baga in seama,altfel il ia somnul in colivie.De acord ca judetul se duce de rapa cu al de Calinoiu si ceilalti de tepa lui,dar noi"boborul" suntem de vina si deci,ne meritam soarta.De ce? Se subintelege.Alegem pe altii? Dar pe cine,toti sunt facuti din acelasi aluat puturos,urat mirositor.Tudor Barbu?Asta e din alta latrina,deci vidanjarea si dezinfectia.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *