Barbu: ''Se urmărește destructurarea mișcării sindicale în vederea privatizării CEO!''
Barbu: ''Se urmărește destructurarea mișcării sindicale în vederea privatizării CEO!''
Ultra - Scurte19 iulie 2013

Senatorul PC Tudor Barbu a lansat un atac dur la adresa lui Ion Rușeț, pe care îl acuză că „pune umărul la scindarea mişcării sindicale”. Acuzațiile senatorului PC vin în ciuda faptului că Rușeț a declarat, în mod repetat, că se opune unei secesiuni, ba chiar a subliniat că nu va face parte nicicând dintr-un scenariu care presupune împărţirea în trei bucăţi a FNME, sindicatul majoritar din cadrul Complexului Oltenia.
„Ştiu eu trădători care sunt la masa sindicatelor, dar sunt într-un blat ordinar cu administraţia. Dimineaţa, le spuneau oamenilor, la intrarea în şut, „Ne luptăm cu ei”,  iar seara erau la masă cu administraţia” a declarat Tudor Barbu.
Mai mult, Barbu este convins că tot scandalul din jurul schimbării lui Condescu de la conducerea Pandurii nu este decât un pretext și că, de fapt, se urmăreşte destructurarea mişcării sindicale în vederea privatizării Complexului Oltenia.
„Cum să înlocuieşti managerul unui club, când echipa aia a fost la un pas de a fi campioana României? Războiul dintre sindicate şi management va începe curând. Aşa că, această oaste care, deocamdată, este eficientă, trebuie adusă în stare de imposibilitate de a lupta, luându-i căpeteniile. Să nu vă imaginaţi că acolo este o luptă pentru club. Marin Condescu este o piatră grea, el este un nume în mişcarea sindicală din România” a mai declarat Tudor Barbu, care este absolut convins că ţinta este vânzarea CEO. Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.