Barbu și Rotaru au trecut în barca puterii
Barbu și Rotaru au trecut în barca puterii
Ultra - Scurte18 iunie 2013

Senatorul Tudor Barbu şi deputatul Răzvan Rotaru au demisionat din PP-DD şi urmează să activeze în cadrul Partidului Conservator. Cei doi şi-au anunţat intenţiile în cursul zilei de ieri, motivând fie neînţelegerile cu organizaţia la nivel central, fie faptul că au cu totul altă vizibilitate politică dacă fac parte din Partidul Conservator.

Senatorul Barbu s-a înscris la una din organizaţiile din Bucureşti şi nu la Gorj. „A fost o decizie foarte grea pentru oameni de genul meu, oameni foarte stabili, oameni care nu îşi schimbă cu una cu două locul de muncă şi echipa cu care pleacă la luptă. A fost o decizie foarte grea, dar înţeleaptă îmi place să cred”, a spus senatorul PC Tudor Barbu.
În ceea ce-l priveşte pe Răzvan Rotaru, acesta a spus că, din punctul său de vedere, o despărţire de PP-DD era oarecum previzibilă pentru că, în ultima vreme, relaţiile dintre el şi conducerea formaţiunii s-au răcit destul de mult. „Ne încurcam unii pe alţii, părerea mea, pentru că eu am fost dezamăgit de cei din conducere şi ei, cel puţin din ce mi-am putut da seama, au fost, la rândul lor, dezamăgiţi de mine. Eu cred că, până la urmă, timpul va dovedi cine a avut dreptate. Am ales PC pentru că este un partid care, chiar dacă este la guvernare, nu este precum PSD şi PNL. Este o formaţiune unde se poate face ceva şi cred că vom reuşi, atât eu, cât şi domnul senator Barbu, să ne ducem la final promisiunile din campanie”, a spus Rotaru. Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *