Berca, de acord cu Dian Popescu: ''Vrem și noi audit la CEO!''
Berca, de acord cu Dian Popescu: ''Vrem și noi audit la CEO!''
Ultra - Scurte11 iulie 2013

Pedelistul Eduard Berca a criticat, astăzi, într-o conferință de presă, modul de conducere al managerului CE Oltenia, Laurențiu Ciurel. Berca consideră că Ciurel are un stil de conducere “ceaușisto-comunist”, făcând referire la comunicatul de presă postat pe site-ul Complexului Oltenia în care se face apel la “loialitatea salariaţilor faţă de companie”.
“Este o ipocrizie maximă a lui Ciurel să vorbească de loialitatea minerilor și energeticienilor. Loialitatea trebuie să fie de ambele părți. Are un model ceaușist de conducere. Îl interesează doar profitul nu și soarta oamenilor”, a declarat Berca.
Mai mult, Berca este de părere că este de neconceput faptul că managerul Ciurel a declarat că privatizarea complexului energetic iese din discuție, când guvernul și-a arătat clar intențiile, pe data de 10 iunie, într-o nouă scrisoare trimisă Fondului Monetar Internaţional. De asemenea, președintele PD-L Târgu Jiu este de acord cu Dian Popescu, care a declarat că doar un audit ar putea clarifica situația CEO.
“Am aflat, din presă, că s-ar putea ca, în spatele profitului de care se vorbește, să fie niște inginerii financiare din 2012 și că s-ar putea să fie pe pierdere Complexul. Vrem și noi audit” a declarat democrat-liberalul. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *