Berca, despre Fugaru: ''Un politruc, nu-l bagă nimeni în seamă!''
Berca, despre Fugaru: ''Un politruc, nu-l bagă nimeni în seamă!''
Ultra - Scurte5 august 2013

Eduard Berca a lansat un atac dur la adresa lui Ion Fugaru, pe care l-a ironizat, declarând că „e o figură atât de importantă a Gorjului încât nu-l mai ia nimeni în seamă”. Mai mult, Berca a mai precizat că Fugaru se comportă ca “un politruc”, nu ca un adevărat om politic.
„De unde să ştiu ce-o să se întâmple pe 2 septembrie? Poate o să plouă mai mult! Dar dac-o fi totuşi ceva, o să meargă lumea la domnul Fugaru să-i dea cu ghiocul” a comentat Eduard Berca declarația lui Fugaru cum că data de 2 septembrie va aduce schimbări importante pe scena politică a judeţului.
În replică, Fugaru l-a acuzat pe Berca de blat în alegerile locale de anul trecut, amintindu-i că a avut, la vremea respectivă, o întâlnire de taină cu Mihai Stânişoară şi Ion Ruşeţ într-un restaurant din Târgu-Jiu.
„Eduard Berca are multe de învăţat din viaţa politică, este unul din oamenii folosiţi să atace anumite persoane. Eu le mai transmit o dată: nu sunt eu opoziţia din Gorj, să critice USL-ul. El trebuie să le explice colegilor din PDL acel blat. Ion Ruşeţ l-a ales să candideze pentru că era un om slab” a spus Ion Fugaru, liderul PD-L Târgu Cărbunești. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.