Braia recunoaște că a chiulit de la serviciu, dar contestă în instanță decizia de demitere
Braia recunoaște că a chiulit de la serviciu, dar contestă în instanță decizia de demitere
Ultra - Scurte31 iulie 2013

Alexandru Braia, directorul schimbat de la conducerea Carierei Peșteana, a recunoscut că nu a fost la muncă atunci când a venit în vizită secretarul de stat Maricel Popa. Fostul şef al UMC Peşteana a precizat că atunci când a fost sunat de secretarul de stat Maricel Popa se afla în microbuz, în drum spre casă, pentru că programul de muncă se terminase. Mai mult, acesta susține că s-a şi întors la carieră, însă secretarul de stat deja plecase.
„Au venit la patru fără zece, m-a sunat domnul secretar de stat şi am vorbit pentru a doua zi dimineaţă. Mi-a spus că mă cheamă la nişte negocieri. Era după program. Am venit înapoi cu microbuzul, dar domnul secretar de stat plecase de acolo. Eu cred că este doar o găselniţă. Deocamdată sunt în concediu, după ce se termină vin înapoi la serviciu”, a precizat Braia.
Interesant este că, în ciuda faptului că Braia era în drum spre casă la ora patru fără zece, ceilalţi directori, de la UMC Roşia, de la Sucursala Electrocentrale Turceni sau SE Rovinari erau la serviciu, ultimul dintre ei, Ion Pisc, fiind găsit la birou pe la 18:00.
Cu toate acestea, Braia consideră, în continuare, că a fost demis politic, anunțând că a contestat în instanţă decizia de schimbare din funcţie.
„Este adevărat, am depus luni. Eu acum sunt în concediu, dar o să mă întorc la muncă pentru că asta fac de atâţia ani. Muncesc. Vreau să ştiu şi eu motivele, mă judec pentru dreptul meu. Ca orice angajat al SDM vreau să ştiu şi eu de ce am fost schimbat“, a declarat Alexandru Braia. Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.