Călinoiu, atac dur la adresa lui Crin Antonescu și Dian Popescu
Călinoiu, atac dur la adresa lui Crin Antonescu și Dian Popescu
Ultra - Scurte5 august 2013


Președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, a lansat un atac dur la adresa liberarilor, declarând că nu îl susține ”cu toată inima” pe Antonescu la prezidențiale. Mai mult, Călinoiu a spus că Antonescu ar trebui să-și facă ordine în partid, fiind nemulțumit că promovează ”oameni cu cătușe la mâini”.
Întrebat de reporterii pesurse.ro dacă îl susține pe Antonescu la prezidenţiale, Călinoiu a răspuns că ar fi de acord să îl susțină, însă numai dacă își face ordine în partid.
„De regulă sunt disciplinat, dar nu cu toată inima…Dacă demonstrează că își pune și el ordine, la noi se mai spune  (…) dar cum să-l pui în față? Ce dracu? Sunt oameni cu cătușe la mâini și tu-i pui în fruntea partidului. Ce-i aia?”, a declarat Călinoiu, făcând aluzie la liderul PNL Gorj, Dian Popescu.
De asemenea, președintele CJ Gorj s-a declarat nemulțumit de modul în care funcționează USL în Gorj. Acesta a acuzat PNL că este mai preocupat de a-și rezolva interesele politice decât problemele oamenilor care i-au votat.
„Mie nu îmi place cum se lucrează în parteneriatul ăsta. Aici pot să îmi spun punctul de vedere. Nu îmi place pentru că văd în continuare – și s-ar putea să fie și din partea noastră, a PSD-ului – dar eu văd din partea PNL-ului un interes mai degrabă de rezolvare a intereselor politice ale partidului, achizițiile pe care le face de la PDL, comportamentul chiar la nivelul serviciilor deconcentrate pe care le coordonează și la ministere se întâmplă lucrurile astea” a concluzionat Călinoiu. Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • Alin 05.08.2013 la ora 12:37 pm
    Agronomul ajuns sef il acuza pe Manivela, ajuns tot sef :))
  • liviu 05.08.2013 la ora 20:53 pm
    Tuna Doamne,si-i aduna!Vai ce taraie brau au ajuns sa conduca judetul.S-a ales praful de totul si de toate in Gorj si in toata Tara Romaneasca.Si ne meritam soarta,caci prostimea n-are tinere de minte,alegand aceleasi ciorbe reincalzite,relicve ale comunismului;ILIESCU,BASESCU,iar de la ei in jos toate lichelele si neispravitii din preajma.
  • Primarii liberali nu comentează, de fri 06.08.2013 la ora 10:12 am
    [...] liberali s-au ferit să comenteze, în vreun fel, declarațiile președintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu, cu privire la Antonescu și Dian Popescu, temându-se că [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *