Călinoiu despre Vâlceanu: ''Un politruc și un destabilizator!''
Călinoiu despre Vâlceanu: ''Un politruc și un destabilizator!''
Ultra - Scurte25 iulie 2013

Președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, a respins acuzațiile făcute de liderul PD-L Gorj, Dan Vâlceanu, cum că în PSD ar exista două grupuri de interese, precizând că Vâlceanu nu este decât un politruc care a trecut de la un partid la altul, urmărindu-și interesul personal. De asemenea, Călinoiu a mai precizat că în PSD există unitate și că partidul din care face parte a eliminat din rândurile sale pe adevărații satrapi, dându-l exemplu pe Vâlceanu, care a trecut la PD-L, un partid plin de satrapi care au distrus economia Gorjului.
Cât priveşte managementul CE Oltenia, Călinoiu îi transmite lui Dan Vâlceanu că managerul Laurenţiu Ciurel va deparazita în continuare compania de firmele căpuşă.
Liderul PD-L Gorj, Dan Vâlceanu, a încheiat, prin firmele sale sau ale familiei, peste 30 de contracte cu Complexul Energetic Oltenia. În perioada guvernării PD-L, Vâlceanu era abonat la contractele din minerit şi energie, iar acum, în urma schimbărilor, acesta a început să le piardă, mai crede Ion Călinoiu, care pune aceste atacuri fix pe seama acestui lucru. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Ion Popescu 26.07.2013 la ora 10:07 am
    Politrucul era cel din oglida , calinoiule ? In ceea ce priveste destabilizatorul , are dreptate , le strica aranjamentele ! Doar nu credeti ca calinoiu o fi vreo ingenua fata mare pe tractor , si pe ogor ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *