Călinoiu: „E normal să demisioneze Condescu din fruntea clubului Pandurii, a scăpat situaţia din mână”
Călinoiu: „E normal să demisioneze Condescu din fruntea clubului Pandurii, a scăpat situaţia din mână”
Ultra - Scurte2 octombrie 2013

Președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, cere demisia lui Marin Condescu din fruntea clubului de fotbal Pandurii, din cauză că a scăpat lucrurile de sub control.  Mai mult, Călinoiu crede că anunţarea lui Liviu Andrei drept manager general a fost o măsură nepotrivită, luată fără consultare şi fără ca postul să existe în organigramă, ori să aibă finanţare.
Totodată, Ion Călinoiu este convins că numirea lui Andrei la Pandurii a fost încă una din „ideile năstruşnice” şi diversioniste ale lui Marin Condescu, menite să creeze vâlvă, aşa cum a fost şi cea referitoare la protocolul USL-FNME.
„E normal să demisioneze Marin Condescu, a scăpat situaţia din mână”, a declarat Călinoiu, convins că demersurile lui Condescu şi Andrei nu-l pot readuce pe Florin Cârciumaru în Adunarea Generală a Acţionarilor a clubului Pandurii.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Ion Popescu 03.10.2013 la ora 9:01 am
    Demisia este un act de vointa proprie; nu-ti impune un politician burtos cand sa-ti dai demisia! Daca este vinovat de cava, Condescu sa plateasca, dar nu hotaraste acelasi burtos rosu, parerea mea.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.