Călinoiu: ''I-am spus lui Ponta că stadion nou ar trebui construit la Târgu Jiu, nu la Craiova!''
Călinoiu: ''I-am spus lui Ponta că stadion nou ar trebui construit la Târgu Jiu, nu la Craiova!''
Ultra - Scurte9 septembrie 2013

Ion Călinoiu a declarat că, după calificarea echipei Pandurii Târgu Jiu în grupele Europa League, autorităţile locale şi judeţene au început să ia, tot mai in serios, realizarea unui proiect care presupune construirea unui stadion la Târgu Jiu care să corespundă normelor impuse de UEFA.
Mai mult, Călinoiu a precizat că i-a sugerat chiar premierului Victor Ponta că stadion nou ar trebui construit la Târgu Jiu, nu la Craiova, având în vedere rezultatele pozitive ale clubului Pandurii. În același timp, Călinoiu a susținut că pe lângă modernizarea stadionului municipal, mai este nevoie şi de construirea unui aeroport, pentru ca meciurile din Europa League să poată fi jucate la Târgu Jiu.
Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • liviu 09.09.2013 la ora 20:23 pm
    Acest Calinoiu este o catastrofa,minte de stinge,umbla mereu cu fofarlica,iar pentru judet nu a facut nimic.Sa se ia de mana cu ceilalti politicieni din Gorj,si sa se duca dracului cu toti unde a nins si nu s-a prinsJAVREEEEE!
  • gorjanul 11.09.2013 la ora 12:52 pm
    Mai politruc de doi bani , dar o fabricuta , doua acolo nu ai putea sa faci ? Sa creiazi acolo 50 -100 locuri de munca ? Fiindca cele construite de Ceausescu le ai dat pe degeaba lui Sarcina , lui Iriza , lui Mihnea Costoiu ,lui Grebla prin interpusul Barcina etc . 'rati ai dracu de comunisti , fotbalul se face pe bani privati nu pe bani publici . Din banii publici construiti spitale , scoli , adaposturi pentru cei napastuiti , strazi si autostrazi nu ,,,,,fotbal . Ramane cum am spus ,,,,,'rati ai dracu de comunisti .
  • liviu 11.09.2013 la ora 19:35 pm
    ....si de capitalisti!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.