Călinoiu îl contrazice pe Ciurel: ”CEO va da bani la Pandurii!”
Călinoiu îl contrazice pe Ciurel: ”CEO va da bani la Pandurii!”
Ultra - Scurte14 august 2013


Managerul CEO, Launrețiu Ciurel, a fost, ieri, contrazis de președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, care a declarat că gigantul energetic va continua să finanțeze echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu.
„Echipa Pandurii va fi susţinută pentru că are performanţe. Este firesc ca principalul finanţator să fie informat cu privire la cheltuielile reale care sunt necesare pentru a face performanţă. Dar, activitatea sportivă trebuie susţinută şi acest lucru se va întâmpla”, a declarat Călinoiu.
Mai mult, deși Ciurel a declarat, clar, că a decis să oporească finanțarea către Pandurii, Călinoiu a ținut să explice că, de fapt, managerul CEO, a spus cu totul altceva.
„Domnul Ciurel nu a spus că nu va mai da bani la Pandurii, ci că va suporta doar cheltuieli curente, pentru a nu intra clubul în colaps financiar, dacă nu va primi acele documente”, a precizat Călinoiu.
De partea liderului FNME este și senatorul PSD Toni Greblă, care este de părere că este o prostie încercarea unora de a-l schimba pe Condescu de la club acum, când echipa are performanţe la care nici nu visa.
„A-ţi face un ţel din viaţă din a-l îndepărta pe Condescu de la sindicate sau de la clubul de fotbal, când suntem acum unde nu visa nici un gorjean, mulţi credeau acum opt ani că este doar o aventură care se va sfârşi. În loc să ne unim eforturile, să vedem cum să menţinem sau să creştem valoarea lotului, noi ne dăm în cap unii la alţii”, a spus Greblă.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Ciurel îl ignoră pe Cârciumaru și am 21.08.2013 la ora 9:54 am
    [...] Mai mult, prin această afirmație îl contrazice și pe șeful județului, Ion Călinoiu, care declara răspicat că gigantul energetic va continua să finanțeze [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.