Călinoiu neagă implicarea politicului în managementul CEO
Călinoiu neagă implicarea politicului în managementul CEO
Ultra - Scurte26 iulie 2013

Ion Călinoiu a răspuns atacurilor venite din partea liberalului Dian Popescu şi a pedelistului Dan Vâlceanu, declarând că în CEO nu se politizează activitatea și că nu există nici un conflict între el și primarul Florin Cârciumaru.
”Nu mai politizăm activităţile economice” a declarat Călinoiu, după întâlnirea pe care acesta a avut-o cu Florin Cârciumaru, în care au discutat despre nemulţumirile liderului PNL Gorj, Dian Popescu, privind înlocuirea din funcţii a unor  liberali de la Cariera Peşteana. Prin aceste schimbări, Călinoiu a declarat că managerul Complexului Oltenia a demonstrat că nu ţine cont de culoarea politică a angajaţilor într-o companie naţională.
Mai mult, Călinoiu a declarat că „Cârciumaru nu a fost niciodată nemulţumit de schimbările din CEO, alţii au fost”, negând și informațiile conform cărora organizaţia PSD Gorj este împărţită în două tabere, una condusă de el, iar cealaltă de Florin Cârciumaru. Călinoiu a precizat că încă mai există politicieni care încearcă să-l despartă de Cârciumaru, însă, ca şi până acum, nu vor reuşi. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *