Călinoiu promite bani pentru autoritățile locale. Primarul Șerbănescu: ''Eu nu mai cred nimic!''
Călinoiu promite bani pentru autoritățile locale. Primarul Șerbănescu: ''Eu nu mai cred nimic!''
Ultra - Scurte19 iulie 2013

Cu toate că președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, a anunțat că la sfârșitul lunii iulie, cel mai târziu începutul lunii august, va fi o rectificare bugetară pozitivă, iar în Gorj vor ajunge sume de bani pentru continuarea investițiilor aflate în derulare, dar și pentru începerea altora, primarii gorjeni sunt, însă, reticienți.
„Rectificarea va fi una pozitivă și va conduce la asigurarea finanțărilor pentru lucrările în derulare, pe programul de dezvoltare locală. O să avem asigurată și finanțarea deschiderii unor lucrări . Nu se știe câți bani, pentru că nimeni nu-i dă suma lui Călinoiu”, a declarat Ion Călinoiu.
În replică, primarul Ion Ciobea a declarat că atunci când aude de bani, își aduce aminte de toate greutățile prin care a trecut de când este primar. Mai mult, acesta a precizat că singurul lucru pe care îl mai așteaptă este să i se termine mandatul de primar.
„Mă doare sufletul când aud de bani. Eu lucrez fără bani la primărie. Depinde pentru ce o să ne dea bani. Eu la Mușetești nu mai am nici hârtie de scris. Am avut 11 miliarde datorie și am primit numai 4. Am ajuns ca în Evul Mediu, dar am noroc că eu ca persoană fizică stau bine financiar și cumpăr din buzunar ce am nevoie. M-am săturat să tot milogesc bani. Să se spele cu banii pe cap și să mă lase să îmi termin mandatul, pentru că altul nu mai vreau. La noi, normalitatea este să nu avem bani, este anormal să avem”, a declarat Ciobea.
Și primarul Aristide Șerbănescu s-a declarat nemulțumit de guvernarea Ponta și spune că nu mai crede nici o promisiune venită din partea celor care conduc țara. „Eu nu mai cred nimic. M-au chemat că vine Dragnea, dar nu m-am dus pentru că m-au dezamăgit. Nu mă mai duc la niciun proces electoral. Să mă lase dracu în pace. Dacă nu primesc bani la rectificarea asta o să fac urât.  Eu nu am primit bani la buget, că nu am arierate, pentru că nu îmi place să am datorii și nu am făcut nimic dacă nu am avut bani. Mi-au promis că la rectificare primesc. Dacă nu îmi dau acum, nu vreau să mai aud de ei”, a spus primarul  Şerbănescu. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.