Călinoiu: “Regret că nu voi putea vota candidatul PSD la prezidențiale!“
Călinoiu: “Regret că nu voi putea vota candidatul PSD la prezidențiale!“
Ultra - Scurte21 august 2013


Președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, a reafirmat, ieri, la Infinit FM, că regretă că nu va avea ocazia ca-n 2014 să voteze candidatul PSD la prezidenţiale. Mai mult, acesta a ținut să precizeze că nu are vreo nemulţumire legată de Crin Antonescu, și a declarat că USL nu se va rupe înainte de 2016, pentru că partidele componente şi-au asumat o responsabilitate majoră, iar o separare a lor ar putea fi percepută ca un eşec şi mai mare de către electorat.
“Trebuie să lăsăm deoparte orgoliile şi sufletul şi să mergem pe proiectul asumat, chiar dacă ne e mai aproape maieul decât cămaşa” a spus Călinoiu.
Mai mult, acesta şi-a întărit declaraţia făcută pentru site-ul pesurse.ro, cum că nu mai trebuie puşi în funcţii oameni care apar la televizor “cu cătuşele la mâini”, chiar dacă sunt buni profesionişti.
“Aici nu e vorba de imaginea USL, ci de susţinerea de care alianţa are nevoie pentru a-şi realiza proiectele”, a declarat Călinoiu, care a mai spus că Dian Popescu s-a supărat pentru că “e deranjat de adevăr”.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.