Călinoiu, supărat foc pe deputatul Iriza
Călinoiu, supărat foc pe deputatul Iriza
Ultra - Scurte26 septembrie 2013

Lui Ion Călinoiu nu i-a picat bine declarația deputatului PSD Scarlat Iriza, care a spus, ieri, că de vină pentru situația financiară proastă a primăriilor din județ este Guvernul Ponta și Consiliul Județean, așa că a ținut să-i precizeze parlamentarului că actualul Guvern a alocat foarte mulți bani pentru plata arieratelor moștenite de primării de pe timpul Guvernării PDL.
„Guvernul actual a împărțit foarte mulți bani pentru a plăti datoriile guvernelor anterioare și lucrul acesta nu-i de ici, de colo. Am ajuns să continuăm investițiile începute, am ajuns să dăm în funcțiune anumite investiții după mulți ani de zile din cauza datoriilor avute de administrațiile locale la mai mulți constructori, datorii generate de ineficiența guvernărilor anterioare patronate de PDL. Domnul deputat nu știe dacă va fi sau nu rectificare pentru că e treaba Guvernului, treaba domnului deputat este să facă legi”, a declarat Călinoiu supărat.
Mai mult, Călinoiu a mai spus că se va face rectificare bugetară atunci când vor fi fonduri, și la împărțirea banilor se va ține cont de  prioritățile fiecărei localități.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *