Călinoiu: ''USL Gorj nu trece printr-o perioadă grea, poate Dian Popescu trece prin astfel de momente!''
Călinoiu: ''USL Gorj nu trece printr-o perioadă grea, poate Dian Popescu trece prin astfel de momente!''
Ultra - Scurte13 august 2013

ion calinoiu
Ion Călinoiu, șeful județului Gorj, l-a contrazis, recent, pe liderul PNL Gorj, Dian Popescu, care a spus că USL trece, în această periodă, prin momente dificle.
”Nici pe departe USL Gorj nu traversează o perioadă grea. Poate domnul Dian Popescu, care e mai pesimist, trece prin astfel de momente. Noi suntem optimiști, credem în proiectul USL Gorj”, a declarat Călinoiu.
Mai mult, acesta este de părere că trebuie lăsate orgoliile și interesele politice personale deoparte pentru ca Uniunea Social Liberală să funcționeze bine în continuare la Gorj. Acesta le reamintește liberalilor, supărați că au rămas fără niciun director  în minerit și energie, că  nu există funcții politice în adminsitrația locală sau CEO.
“Funcțiile politice sunt cele de președinți de partid în rest în teritoriu sunt puși pe funcții specialiști”, a mai spus Călinoiu.
Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Ion Călinoiu a lansat un atac la adresa lui Crin Antonescu, criticându-l pe acesta că pune în fruntea partidelor,“ oameni cu cătuse la mâini“, o referire indirectă la șeful PNL Gorj, Dian Popescu. În replică, Dian Popescu a spus că, probabil, Ion Călinoiu a făcut declarațiile într-un moment nefericit din viața sa, și a recunoscut că USL Gorj  traversează cea mai tensionată perioadă de la înfiinţare. Detalii, aici.
 

2 COMENTARII
  • mitica 13.08.2013 la ora 14:33 pm
    Nea Ioane nici tu nu esti bun de dracu , un palavragiu , dar cu Dian Popescu , senatorul incatusat ai dreptate . Chiar , cum dracu face legi in Senat un puscarias ?
  • liviu 13.08.2013 la ora 15:39 pm
    Calinoiule,esti un incapabil,nu ai facut nimic bun pentru Jud. Gorj.La fel ca tine si ceilalti neispraviti;GREBLA,POPEANGA,RUSET, DIAN POPESCU,MOREGA etc,ati facut praf judetul.Sunteti de rasul lumii,sa va fie rusine.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.