Cârciumaru, de partea lui Ciurel în conflictul cu parlamentarii
Cârciumaru, de partea lui Ciurel în conflictul cu parlamentarii
Ultra - Scurte3 septembrie 2013

Primarul Florin Cârciumaru a sărit, surprinzător, în apărarea lui Ciurel, în conflictul pe care șeful CEO îl are cu parlamentarii gorjeni. Astfel, Cârciumaru a catalogat drept normal modul în care a acționat, când le-a interzis aleșilor gorjeni să mai vorbească despre situația CEO.
„Nu văd de ce s-a interpretat că domnul director Ciurel mi-a trimis mie adresa respectivă. Dânsul a procedat foarte bine. A fost nemulţumit de atitudinea pe care a avut-o domnul deputat Popeangă într-o emisiune privind criticile la adresa conducerii CEO şi dânsul a considerat, şi mie mi se pare normal cum a procedat, să facă, printr-o adresă, un răspuns pe care-l dă deputatului şi preşedintelui PSD Gorj“, a declarat Cârciumaru.
Mai mult, după ce Popeangă a fost acuzat de Ciurel, pe nedrept, că a făcut nişte declaraţii într-o eminisiune pe care, de fapt,  nu le-a făcut, acest lucru putând fi verificat ușor, emisiunea fiind postată pe internet, deputatul PSD nu a ripostat faţă de poziţia nepotrivită a şefului său de partid. „Nu comentez declaraţiile şefului de partid“, a spus acesta.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *