Cârciumaru, deranjat de scandările minerilor împotriva lui Călinoiu
Cârciumaru, deranjat de scandările minerilor împotriva lui Călinoiu
Ultra - Scurte2 iunie 2013

Florin Cârciumaru a fost deranjat de faptul că Ion Călinoiu a fost ținta protestatarilor la mitingul de protest organizat de FNME. „Să vii cu pancarte – Jos domnul Ciurel – sau – Jos domnul Călinoiu – mi se pare o lipsă de fair-play, o lipsă de tact, o lipsă de respect. Aici nu este vorba de politic, nu văd de ce l-au implicat pe domnul preşedinte Călinoiu în această treabă”, a spus Cârciumaru. Acesta a continuat, spunând că pe viitor, este nevoie de o discuție mai amănunțită, când vine vorba de aprobări pentru un miting.
„Nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat ieri (joi, n.r.) şi cred că pe viitor, când se mai dă o aprobare pentru aşa ceva, pentru un miting, trebuie să discutăm chiar cu lux de amănunte. Nu fac parte din comisia care autorizează, dar o să recomand ca pe viitor să se ţină cont de chiar toate amănuntele”, a mai precizat primarul.

3 COMENTARII
  • Carciumaru. Florin Carciumaru. Revenirea 02.06.2013 la ora 19:19 pm
    [...] Luati de radeti declaratii made in Carciumaru, preluate de pe GORJNEWS: [...]
  • gorjanul 02.06.2013 la ora 20:04 pm
    Mai pacaliciule , cum sa nu fie Calinoiu pe banere daca toata ziua, buna ziua Inginerul agricultura i-si da cu parerea despre minerit si energie . Apropos , stiti ca inainte de 1989 facultatile de agricultura erau cel mai prost cotate in asa fel incat ii duceau cu forta pe elevii mai slabuti sa-i faca ingineri agronomi ? Iar acum nea' Calinoiu a devenit mare specialist in energie ???????? Bine ca nu avem o centrala atomo-electrica in Gorj ca tot nea' Calinoiu era cel dintai specialist in energia atomica . Si cand te gandesti ca el nici corcodusii nu stie sa-i altoiasca ,,,,,
  • irina stoian 02.06.2013 la ora 22:22 pm
    oamenii astia ne duc inapoi in comunismul in care functiona ceea ce tov. cârciumaru vrea să reinstituie: cenzura. atunci existau mecanismele, pe care probabil le cunoaste bine, prin care orice urma a fi exprimat era "analizat" si cosmetizat, asa incat sa nu lezeze imaginea conducatorilor iubiti. asteptam infiintarea "sectiei de pancarte a comitetului central al psd". si, ca sa-i dam toata informatia tov-ului cârciumaru, să ceară și condamnarea ălora care au tendințe antiguvernamentale, ca și criminali (precursorii lui așa procedau)
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.