Cârciumaru, deranjat de scandările minerilor împotriva lui Călinoiu
Cârciumaru, deranjat de scandările minerilor împotriva lui Călinoiu
Ultra - Scurte2 iunie 2013

Florin Cârciumaru a fost deranjat de faptul că Ion Călinoiu a fost ținta protestatarilor la mitingul de protest organizat de FNME. „Să vii cu pancarte – Jos domnul Ciurel – sau – Jos domnul Călinoiu – mi se pare o lipsă de fair-play, o lipsă de tact, o lipsă de respect. Aici nu este vorba de politic, nu văd de ce l-au implicat pe domnul preşedinte Călinoiu în această treabă”, a spus Cârciumaru. Acesta a continuat, spunând că pe viitor, este nevoie de o discuție mai amănunțită, când vine vorba de aprobări pentru un miting.
„Nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat ieri (joi, n.r.) şi cred că pe viitor, când se mai dă o aprobare pentru aşa ceva, pentru un miting, trebuie să discutăm chiar cu lux de amănunte. Nu fac parte din comisia care autorizează, dar o să recomand ca pe viitor să se ţină cont de chiar toate amănuntele”, a mai precizat primarul.

3 COMENTARII
  • Carciumaru. Florin Carciumaru. Revenirea 02.06.2013 la ora 19:19 pm
    [...] Luati de radeti declaratii made in Carciumaru, preluate de pe GORJNEWS: [...]
  • gorjanul 02.06.2013 la ora 20:04 pm
    Mai pacaliciule , cum sa nu fie Calinoiu pe banere daca toata ziua, buna ziua Inginerul agricultura i-si da cu parerea despre minerit si energie . Apropos , stiti ca inainte de 1989 facultatile de agricultura erau cel mai prost cotate in asa fel incat ii duceau cu forta pe elevii mai slabuti sa-i faca ingineri agronomi ? Iar acum nea' Calinoiu a devenit mare specialist in energie ???????? Bine ca nu avem o centrala atomo-electrica in Gorj ca tot nea' Calinoiu era cel dintai specialist in energia atomica . Si cand te gandesti ca el nici corcodusii nu stie sa-i altoiasca ,,,,,
  • irina stoian 02.06.2013 la ora 22:22 pm
    oamenii astia ne duc inapoi in comunismul in care functiona ceea ce tov. cârciumaru vrea să reinstituie: cenzura. atunci existau mecanismele, pe care probabil le cunoaste bine, prin care orice urma a fi exprimat era "analizat" si cosmetizat, asa incat sa nu lezeze imaginea conducatorilor iubiti. asteptam infiintarea "sectiei de pancarte a comitetului central al psd". si, ca sa-i dam toata informatia tov-ului cârciumaru, să ceară și condamnarea ălora care au tendințe antiguvernamentale, ca și criminali (precursorii lui așa procedau)
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *