Cârciumaru îi ia apărerea lui Caragea: ''Râmescu a făcut judeţul de râs!''
Cârciumaru îi ia apărerea lui Caragea: ''Râmescu a făcut judeţul de râs!''
Ultra - Scurte16 iulie 2013

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a lansat un atac dur la adresa omului de afaceri Mihai Râmescu, cel care a stat trei săptămâni în greva foamei, pentru a protesta împotriva abuzurilor la care a fost supus de către șeful IPJ Gorj, Viorel Caragea. Cârciumaru a criticat atitudinea omului de afaceri din Motru, pe care l-a acuzat că a făcut județul Gorj de râs.
„Râmescu a făcut judeţul de râs. Dacă ar fi venit la mine, l-aş fi sfătuit să îşi vadă de treabă, pentru că lucrurile nu se rezolvă aşa. O săptămână sau două a defăimat judeţul. Sunt judeţe unde este linişte, unde lucrurile se rezolvă pe plan local”, a declarat, ieri, Florin Cârciumaru la Gorj TV.
Mai mult, primarul i-a luat apărarea lui Caragea, despre care a spus că numai competența îl ține în funcția de șef al IPJ Gorj.
„De când este domnul Caragea inspector şef, avem linişte în judeţ. Nu îl susţin pe domnul Caragea, susţin lucrurile corecte. Nu l-am numit eu, ci competenţa dânsului”, a mai spus Cârciumaru. Unele surse susțin, însă, că Florin Cârciumaru sare în apărarea șefului IPJ Gorj din cauză că acesta este șantajat de Caragea, care l-ar avea la mână cu mai multe dosare penale.
Detalii, aici.

4 COMENTARII
 • cornel 16.07.2013 la ora 10:38 am
  Liniste era pt voi ca sa furati nestingheriti tot ce a mai ramas in jud asta Ati privatizat si ipj si tooate functiile caragea le a scos la licitatie punind oameni ce cotizau sau slabi pe care ii domina el cum vrea pt a i executa dispozitiile ilegale Sa te duci cu el cu tot circiumar betiv care ai facut de ris jud cu diabetul din alcool la accident Rusine javrelor
 • Ion Popescu 16.07.2013 la ora 11:33 am
  Pe cuvantul lui ca nu era beat crita cand i-a scapat Skoda-n sant ? Hai , sictir , primare! Nici macar cu limba romana nu te descurci , tovarase col. dr. ing. !
 • coruptii 16.07.2013 la ora 12:57 pm
  rusine sa va fie domnilor care il tineti in brate pe coruptul Caragea! nu va mai compromiteti numele cu o rusine nationala. Caragea reprezinta cancerul politiei romane. lipsit de educatie si profesionalism. s-a inconjurat de sclavi si obedienti prin care si-a rezolvat toate abuzurile. debarasati-va de asemenea specimen! desi Caragea este o rusine nationala au facut zid in jurul lui marii corupti ai judetului. asa se protejeaza mafia si coruptia din judetul Gorj. domnilor decidenti din judetul Gorj, nu va compromiteti numele cu coruptul de Caragea! daca esti atat de corect si cinstit caragea cum te lupti cu mafia cand tu esti varful coruptiei si abuzurilor din judetul Gorj. ai uitat cand duceai spagi la unii decidenti politici sa te tina pe functie? organizai defilari cu 40 de politisti si caini prin judetul Arad cand era Igas ministru. poate te duci acum la Falca sa-i asiguri si lui protectia in continuare, ca tot erai un sclav al PDL-ului. iti amintim de intalnirile tale cu Ruset prin Motru si restaurantul din Barsesti, cat si slugarnicia ta fata de Mantoc. ai facut de rusine, Caragea, politia romana.
 • rusine 16.07.2013 la ora 13:36 pm
  citesti articolul si de gindesti la cosa nostra la calabria la ……la mafia gorjana, doamne in ce tara traim si cine ne conduce, a ajuns presed. con .jud. care pina la urma a fost ales, asta este taci si trage daca ai fost prost si ai votat cu cine……trebuia,sa -i puna palma unui neica nimeni, cine erea cocaragea acum 15 ani un dobitoc care lua bataire si la wc-ul public, chiar daca fusese facut suptlocotenent la apelul bocancilor dupa ce il cocotase in tagma ofiterilor cine altul decit alt nea ion, adica nea ionel burghiu care pusese si el botul pe la caragea se stie cu halinga de vie sudata, fier, etc, porti etc si etc si uite asa ajunge golanul, mitocanul ofiter, ca la academie sau la scoala de ofiteri nu l-au primit nici la examen ca a invatat la liceu de a rupt cartea , a mincat-o cu slanina si cu magiun, adica prinde muste pe la preajba cu ea cind se ducea cu porcii lui tac-su la scaldat si mitocanul cind prinde coaja ca ****ul la soare are calea deschisa ca portile raiului si se pune omul pe munca da ce munca…… tupeul avea omul din periaoada in care se eclozeau ouale lui tac-su si daca i tupeu de tablagiu din ala fara scru****si te pui in drum adica la drumul mare ajungi mare dar tupeu de nebun sa ai si merge ca unsa mai ales atunci si uite asa fat frumos a ajuns pe cai mari cu complicitatea tuturor cu care a fost in contact direct si sa-si merite soarta unii ddeintre ei, va spun eu cocaragea nu stie sa scrie, el habar nu a are sa faca o hirtie, stie doar sa le mizgakleasca pe ale altora si nimic, dar nimic mai myult si cine ridica ritul la el este mincat ,cine indrazneste sa se ia de domnul inspector sef, of lume, lume ce zace in dovleacul lui caragea si cum sa suit ca pe scara in circa unora ,asta este mai rau ca scaiul in curui oilor, este o vorba din popor, si peste toate este ditamai doctorul, doctor in ce in finante publice specialitatea colectare taxa de protectie, sau in ce dracul este doctor, ca asta este mai prost ca limba rusa, si nea ionel calinoiu da cu mucii pe asfalt si se pune dea doua sa-l apere pe mitocan, pai mai nea ionele ia vezi matale cite masini au ars in periada domniei lui caragea , ca de droguri si etno……folclorice nu mai vorbim………si pentru ca este de sezon ai grija si matale nea ioane ca nu cumva domnisoara caragea sa nu se impiedice de vreo virgula pe la bac, atentie , masre atentie sa puneti pe cineva sa defecteze camerele de supraveghere de la sala domnisoarei, atentie bai gradinarule cum defectezi camere ca la beazadeaua a mare , dar presa doarme s, erea sa zic cocaragea se scarpina cu mina ltora la odrobele, …… sa va fie rusine si voua de la inspectoratul scolar care v-ati lasat manipulati de acest derbedeu, toata lumea a vorbit de ceea ce sa intimplat la bacul lui domnisoru ionut, care este destept tot ca taticutu, ca doar aschia nu sare departe de bolovan, sa va duceti dracu toti ca pina la urma tot pe narciselor ajungeti, mitocan
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.