Cârciumaru: ''Îl vreau pe domnul Ciurel lângă mine, în conducerea clubului Pandurii!''
Cârciumaru: ''Îl vreau pe domnul Ciurel lângă mine, în conducerea clubului Pandurii!''
Ultra - Scurte16 iulie 2013

Primarul Florin Cârciumaru și-a exprimat dorința de a-l avea alături, în Adunarea Generală a clubului Pandurii, pe managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel. Acest lucru este dorit și de președintele echipei de fotbal Pandurii, Marin Condescu, care susţine că Laurenţiu Ciurel este cel care poate face parte din AGA din partea CE Oltenia, nu Ion Răuţ – directorul de resurse umane, aşa cum a decis Directoratul companiei.
„În AGA vreau să fie domnul Ciurel la aceeaşi masă cu mine”, a spus Florin Cârciumaru, care a ținut să precizeze și natura relației pe care acesta o are cu Marin Condescu. Primarul Cârciumaru a spus că a copilărit cu Marin Condescu, după care fiecare a luat-o pe drumul lui.
„Asta nu înseamnă că mă poate împiedica cineva să rămân consătean sau prieten cu Marin Condescu. Să presupunem că au existat greşeli în activitatea sa, dacă instituţiile abilitate vor dovedi că Marin Condescu este vinovat, aşa cum îl cunosc se va da singur la o parte, nu va fi nevoie de votul lui Florin Cârciumaru sau Viorel David”, a precizat Cârciumaru.
Mai mult, primarul municipiului Târgu Jiu a criticat și persoanele care își dau cu părerea pe marginea neregulilor din jurul echipei de fotbal, precizând că nu se referă la directorul general al CE Oltenia sau la cei de lângă directorul general, ci la alte persoane care ”înveninează atmosfera de lângă echipă”. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *