Cârciumaru, în apărarea lui Condescu: ''Răuț trebuia să discute cu mine ca de la bărbat la bărbat!''
Cârciumaru, în apărarea lui Condescu: ''Răuț trebuia să discute cu mine ca de la bărbat la bărbat!''
Ultra - Scurte13 septembrie 2013


Recentele declarații ale lui Ion Răuț, cu privire la intenția CEO de a scoate sindicatele din acționariatul Pandurii, l-au enervat la culme pe primarul Florin Cârciumaru, care i-a recomandat lui Răuț ”să-și vadă de treabă”. Astfel, Cârciumaru sare, pentru a nu știu câta oară, în apărarea prietenului său, Marin Condescu, atacând conducerea gigantului energetic.
„Această dispută duce la o instabilitate de management în jurul echipei. Rugămintea mea către toţi factorii de răspundere ca aceste lucruri să nu le mai rezolvăm prin presă, chiar îl rog pe domnul Răuţ să-şi vadă de treabă, să nu mai facă declaraţii prin presă şi peste tot la adresa echipei, să pună mâna pe telefon să mă sune pe mine, pentru că n-a binevoit să mă sune niciodată pe această temă şi este o mare greşeală din partea dânsului că nu mă sună pe mine şi foloseşte numai radio şi televizorul. Poate să mă sune şi să-mi spună, domne, uite, eu am găsit dovezile cum aţi cerut dvs. la adresa domnului Condescu, le avem, vă rog să veniţi până la mine. Fac şi gestul acesta, deşi dacă ţinem cont de nişte poziţii, nu eu ar trebui să mă duc la dânsul, ci dânsul ar trebui să vină până la mine“, a declarat Cârciumaru.
Mai mult, Florin Cârciumaru l-a amenințat pe Răuț că dacă nu se potolește cu atacurile din presă cu privire la Pandurii, atunci va începe să facă şi el declaraţii neprincipiale.
„Trebue să ne întâlnim, să avem discuţii de la bărbat la bărbat, fără declaraţii în presă. Să reţină domnul Răuţ că şi eu pot să fac declaraţii principiale şi neprincipiale, sau anumite declaraţii din punct de vedere politic, dar am căutat să fie o stabilitate în judeţ. Cu mine nu se lucrează cu adresă, prin presă, dacă nu îşi schimbă stilul, în mine nu va avea un partener de dialog“, a încheiat Cârciumaru.
În replică, directorul de Resurse Umane din CEO, Ion Răuț, a catalogat ieșirea lui Cârciumaru drept un exercițiu de imagine. De asemenea, Răuț a mai ținut să precizeze și că el și-a văzut mere de treabă.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.