Cârciumaru neagă zvonurile cum că ar urmări schimbarea lui Ciurel din fruntea CEO
Cârciumaru neagă zvonurile cum că ar urmări schimbarea lui Ciurel din fruntea CEO
Ultra - Scurte20 august 2013

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumanu, a infirmat zvonurile apărute în interiorul CEO, conform cărora ar urmări înlocuirea lui Laurenţiu Ciurel de la şefia gigantului energetic. Mai mult,Cârciumaru a declarat că păstrarea lui Ciurel în funcţia de manager al CEO nu depinde de partid, întrucât acesta a fost ales de specialişti, de o firmă de recrutare, nefiind implicată politica.
„Domnul Ciurel a fost susţinut şi va fi susţinut de către organizaţia  PSD. Că mai există puncte de vedere diferite în ceea ce priveşte organizarea şi conducerea  CEO, e normal să existe, dar cel care decide cum este organizată compania energetică este domnul Ciurel. Cei care au stabilit ca dânsul să conducă Complexul Energetic Oltenia sunt din altă parte, nu din cadrul organizaţiei PSD. Domnul Ciurel nu a fost pus politic, ci în baza unei selecţii. Având în vedere că partidul nostru este la guvernare, din punct de vedere politic a fost şi va fi susţinut”, a declarat Florin Cârciumaru.
De afltel, primarul din Târgu Jiu s-a arătat deranjat și de zvonurile cum că în PSD s-ar fi creat două tabere și a ținut să precizeze că că armonia din organizaţie este susţinută de relaţia specială pe care o are cu Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Județean Gorj.
„Nu este  adevărat, în PSD nu există nicio ruptură, pe tema unităţii echipei s-a făcut mult folclor şi se face în continuare, dar cred că o dovadă clară a uniunii noastre este chiar faptul că de ani buni îmi petrec fiecare concediu cu domnul Călinoiu. Cei care comentează şi vorbesc, numai cu aşa ceva s-au ocupat. Să-şi ducă grija propriilor lor probleme şi să nu-i intereseze chiar atât de mult cum funcţionează relaţia între Cârciumaru şi Călinoiu”,a mai precizat Cârciumaru.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.