Cârciumaru, nemulțumit că termoficarea Craiovei va fi preluată de CEO
Cârciumaru, nemulțumit că termoficarea Craiovei va fi preluată de CEO
Ultra - Scurte13 iunie 2013

Florin Cârciumaru, primarul orașului Târgu Jiu, este nemulțumit de faptul că termoficarea Craiovei va fi preluată de CE Oltenia. Invitat la „Punctul pe I”, Cârciumaru a declarat că situaţia trebuie analizată foarte bine de către managerul Laurenţiu Ciurel. „Nu este bine să fie obligat domnul Ciurel să accepte să ia în componenţa CE Oltenia şi termoficarea oraşului Craiova. Atunci să facem termoficare pe spatele CE Oltenia şi la Târgu-Jiu şi la Severin. Nu este corect ca de munca oamenilor din Gorj, Vâlcea, Mehedinţi să beneficieze doar cei de la Craiova”, a explicat Cârciumaru.
În plus, acesta trage şi un semnal de alarmă şi susţine nemulţumit că „este o greşeală a celor ce impun, domnul Ciurel trebuie să pună piciorul în prag, să fie mai ferm şi să renunţe. Aşa cum marile oraşe au termoficarea lor separată, aşa să fie şi la Craiova. Doamna Olguţa a insistat şi a reuşit”.
Conform unor surse din CE Oltenia, Termo Craiova are de recuperat de la populaţie restanţe de aproximativ 900 miliarde lei vechi. Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *