Cârciumaru, prea ocupat pentru întâlnirea cu partenerii din USL
Cârciumaru, prea ocupat pentru întâlnirea cu partenerii din USL
Ultra - Scurte4 septembrie 2013


Deși pesediștii gorjeni le-au promis partenerilor din USL că se vor întâlni, la Târgu-Jiu, imediat după Comitetul Executiv al PSD de la Constanţa, acum cer, din nou, o amânare, Florin Cârciumaru susținând că este prea ocupat în această perioadă cu inspecţia la unităţile de învăţământ şi nu are suficient timp pentru întâlniri politice.
„În momentul de faţă, eu, unul, sunt foarte ocupat, sunt implicat în pregătirea unităţilor şcolare pentru începerea anului şcolar. Suntem implicaţi în multe acţiuni, să nu mai vorbim de acţiunea Consiliului Judeţean, Zilele Turismului Gorjean. Dacă este posibil, spre sfârşit de săptămână, o să stăm de vorbă şi în cadrul USL”, a declarat Cârciumaru.
Liderul liberarilor gorjeni, Dian Popescu, a afirmat că este dispus să se întâlnească spre sfârşitul săptămânii cu partenerii din USL, pentru că vrea să discute unele probleme apărute în uniune. Mai mult, Dian s-a arătat deranjat de revendicările unor funcţii de conducere în administraţie venite din partea lui Marius Borcan, preşedintele organizaţiei judeţene a PC Gorj.
„Este o greşeală permanentă a PC. Mi se adresează mie pentru funcţii, dar nu mie trebuie. Au şi ei dreptate, dar nu mi-au demonstrat până la această oră care este subiectul pentru care sunt nemulţumiţi. Sigur că îi voi chema la întâlnirea cu PSD”, a Dian Popescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *