Cârciumaru: ”Premierul Ponta vrea liniște la Pandurii!”
Cârciumaru: ”Premierul Ponta vrea liniște la Pandurii!”
Ultra - Scurte18 septembrie 2013

Primarul Florin Cârciumaru a declarat, cu privire la conflicul dintre Condescu și Ciurel, că premierul Victor Ponta vrea liniște la Pandurii, cel puțin până la finalul anului.
„În discuţia pe care a avut-o cu domnul Condescu, cu domnul director general Ciurel, a fost abordată şi această problemă. Dacă s-a dorit linişte în jurul Complexului, dânsul îşi doreşte ca şi în jurul Clubului Pandurii să fie linişte cel puţin până la sfârşitul anului. Îl citez pe premier: nu este de aici de colo ca o echipă din Târgu Jiu, vicecampioană, să ajungă la acest nivel de performanţă pe care l-a atins”, a declarat Florin Cârciumaru.
De asemenea, Ion Călinoiu, președinteșe CJ Gorj, este de părere că, după vizita lui Ponta, este momentul „zero” când la Pandurii începe monitorizarea cheltuirii banilor pentru a elimina suspiciunile de deturnare de fonduri sau că banii ar ajunge în conturile unor firme căpuşă.
„În cazul Pandurilor trebuie făcut un lucru foarte clar. Să începem din momentul acesta, zero, să se finanţeze pentru continuarea performanţei la nivelul clubului fără a mai avea vreo suspiciune de deturnare de fonduri. Toţi banii care sunt alocaţi de Complexul Energetic Oltenia şi de ceilalţi acţionari, drepturi TV, vânzări de jucători şi alţi bani din transferuri trebuie să fie foarte bine evidenţiate şi folosiţi numai în susţinerea activităţilor de fotbal începând cu juniorii. Toate drepturile jucătorilor trebuie asigurate la zi. Probabil cei din conducere vor avea o întâlnire foarte rapidă după această discuţie ca să pună ordine la Pandurii. Există unele aspecte de bani, că nu mai sunt… că am văzut că domnul Condescu vrea să se împrumute, nu văd de ce pentru că banii au venit la club. Să se împrumute de la dânsul sau de unde?”, a concluzionat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.