Cârciumaru, revoltat: ”Posturile de consilieri sunt ale PSD, nu există loc de negocieri!”
Cârciumaru, revoltat: ”Posturile de consilieri sunt ale PSD, nu există loc de negocieri!”
Ultra - Scurte20 august 2013


Bătălia dintre PSD și PNL pentru posturile de consilieri rămase vacante continuă. După ce Florin Cârciumaru a anunțat că cele două locuri de consilieri din cadrul Consiliului Local Târgu-Jiu şi Consiliului Judeţean Gorj vor fi ocupate tot de pesedişti, Dian Popescu a ieșit la rampă și a declarat că nu va impune oamenilor săi să se retragă de pe listele de consilieri.
Astfel, social democrații îl văd, deja, ca nou consilier local pe Mihai Gherghe, chiar dacă asta ar impune trei retrageri. Mai mult, șeful PSD Gorj nu acceptă ca protocolul să fie încălcat și a părut a fi foarte deranjat de faptul că liberalii aspiră la postul de consilier local de la Târgu Jiu.
„Se ştie foarte clar că urmează ca postul de consilier local de la Târgu Jiu să fie ocupat tot de către o persoană de la PSD. A dispărut dintre noi un consilier PSD, este normal ca în locul lui să vină tot un reprezentant al acestui partid. Există un protocol bine pus la punct. Personal, nu am discutat cu domnul Dian Popescu şi cu domnul Nădrag, însă am înţeles că în perioada în care eu eram plecat în concediu ar fi existat discuţii ca în locul domnului Blejan să vină un liberal, însă nu este nimic adevărat”, s-a revoltat Florin Cârciumaru.
Cu toare că recunoaște că există unele probleme, Florin Cârciumaru a declarat că USL încă funcționează în Gorj. La rândul său, Dian Popescu crede că USL-ul va funcţiona atâta timp cât copreşedinte este Florin Cârciumaru, însă a precizat și faptul că nu a uitat atacurile lansate de Ion Călinoiu şi a afirmat, încă o dată,  că va prezenta situaţia de la Gorj preşedintelui Crin Antonescu, în cadrul Biroului Politic Naţional din perioada 28-29 august, urmând ca apoi problemele să fie discutate şi cu premierul Victor Ponta.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • Declarațiile lui Cârciumaru bagă USL 20.08.2013 la ora 12:30 pm
    [...] Declarațiile președintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, cum că posturile vacante de consilieri vor fi ocupate de PSD, bagă USL Gorj în ședință. Astfel, vizibil deranjaţi de modul în care primarul Cârciumaru a pus problema, liberalii din Târgu Jiu, conduşi de Matei Nădrag, au solicitat, astăzi, o întâlnire de urgență cu preşedintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, pentru clarificarea situaţiei privind postul de consilier local. [...]
  • PNL si PSD isi disputa doua posturi de c 20.08.2013 la ora 19:17 pm
    [...] Florin Carciumaru, PSD: Se stie foarte clar ca urmeaza ca postul de consilier native de la Targu Jiu sa fie ocupat tot de catre o persoana de la PSD. A disparut dintre noi un consilier PSD, este commonplace ca in locul lui sa vina tot un reprezentant al acestui partid. Exista un protocol bine pus la punct. personal, nu am discutat cu domnul Dian Popescu si cu domnul Nadrag, insa am inteles ca in perioada in care european eram plecat in concediu ar fi existat discutii ca in locul domnului Blejan sa vina un liberal, insa nu este nimic adevarat”.(20 august, sursa Gorjnews.ro) [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.