CE Oltenia, angajări doar pentru copiii de directori
CE Oltenia, angajări doar pentru copiii de directori
Ultra - Scurte4 octombrie 2013

În timp ce conducerea CE Oltenia afirmă în stânga și în dreaptă că nu se fac angajări la companie, fiul directorului de la Cariera Jilț Sud, Dumitru Dragu, a fost angajat la Unitatea de Servicii şi Mentenanţă Rovinari.
Directorul Dragu neagă, însă, acest lucru, dar surse de încredere din cadrul Unității de Servicii şi Mentenanţă Rovinari au confirmat, deja, angajarea.
„Nu este adevărat. Aiureli. Copiii mei au terminat facultatea la A.I. Cuza în Iaşi şi Automatică la Timişoara. (…) Unul lucrează în Gorj, dar nu la CE Oltenia, şi unul nu“, a declarat Dumitru Dragu.
Mai mult, directorul Dragu a fost acuzat, cu ceva timp în urmă, și de faptul că se amestecă în treburile sindicale. Prim-vicepreședintele FNME, Ion Rușeț, a confirmat, la o emisiune de la TV Sud, că, într-adevăr, sunt probleme cu directorul Dragu.
„Există o tensiune între sindicate şi director, dar şi între lucrători şi domnul director Dragu. Domnul director Dragu a venit dintr-o altă zonă, nu a lucrat nicio zi în Jilţ. A venit pe funcţia de director şi vă daţi seama că există reticenţe chiar din partea unor colaboratori ai dânsului. Există învinuirea clară că domnul Dragu şi şefi de subteran de acolo s-au implicat în problemele sindicale. În special în zona de subteran de la Dragoteşti, unde şi domnul Dragu şi domnul Popescu s-au implicat în problemele sindicale. Colegii nu au luat o decizie, probabil o vor lua în această săptămână. Dacă continuă lucrurile aşa, probabil se vor adresa organelor de cercetare penală“, a declarat Ruşeţ.
În replică, directorul Dragu a declarat că nu este în conflict cu liderii de sindicat, ci doar îi pune la muncă.
„Probabil domnul Ruşeţ a fost dezinformat, face confuzii. Eu am trei băieţi aici inspectori sociali, dar nu avem nicio problemă“, a declarat Dragu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.