CE Oltenia, pierderi de peste 1.431 de miliarde de lei vechi, sub conducerea lui Ciurel
CE Oltenia, pierderi de peste 1.431 de miliarde de lei vechi, sub conducerea lui Ciurel
Ultra - Scurte15 iulie 2013

Manadatul de manager privat al lui Laurențiu Ciurel pare să fie unul catastrofal, având în vedere că în ultimele luni ale anului trecut, sub conducerea acestuia, CE Oltenia a avut pierderi din exploatare de peste 1.431 de miliarde de lei vechi.
CE Oltenia a fost fost înfiinţat la 31 mai şi a funcţionat, practic, şapte luni în 2012, primele patru, sub conducerea lui Constantin Bălăşoiu care a lăsat complexul cu un profit din exploatare de peste 1.876 de miliarde de lei vechi. Astfel, în doar trei luni, Laurențiu Ciurel a reușit să reducă profitul lăsat de Bălăşoiu la doar 44 de milioane de lei, ceea ce înseamnă că, în lunile octombrie – decembrie 2012, complexul a avut, sub conducerea lui Ciurel, pierderi din exploatare de 143 de milioane lei.
În schimb, CE Oltenia a avut un profit financiar, rezultat din diferenţe de curs valutar, urmare a creditelor în valută pe care le are contractate compania, de 142 de milioane în timpul mandatului lui Ciurel, în timp ce Bălăşoiu a lăsat în contabilitate pierderi financiare de 11 milioane. Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *