CEO, cinci posturi de directori în minus, în noua organigramă
CEO, cinci posturi de directori în minus, în noua organigramă
Ultra - Scurte1 august 2013

Complexul Energetic Oltenia are o nouă organigramă, începând de astăzi. Astfel, nu mai puțin de cinci posturi de directori au fost desființate, printre cei care își pierd posturile aflându-se și liderul sindical Florin Trofin, de la Uzina de Combustibil, preşedinte al Sindicatului CE Turceni. Vor mai apărea, însă, şi posturi noi, unele în subordinea directă a lui Aurel Medinţu, la Divizia Energetică.
La Ișalnița și Craiova au fost scoase din organigramă câte două posturi de directori, patru dintre șefi rămânând astfel fără aceste funcții. La SE Turceni s-a făcut o analiză, și conducerea sucursalei a ajuns la concluzia că nu e necesară o astfel de direcție, un serviciu fiind suficient. Cel de-al cincilea post de director, cel al lui Florin Trofin, a fost desființat, rămânând, astfel, un post de inginer șef.
Modificările din organigramă nu aduc doar desfiinţări de posturi, ci şi înfiinţări de servicii. Astfel, urmează să ia fiinţă Serviciul Termoficare, pentru postul de şef al acestuia fiind ofertat Constantin Bălăşoiu, fostul director de la SE Işalniţa. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *