CEO concediează juriști. Răuț: ''Pe viitor selecția acestora va fi mai riguroasă!''
CEO concediează juriști. Răuț: ''Pe viitor selecția acestora va fi mai riguroasă!''
Ultra - Scurte2 august 2013


Ion Răuț, directorul de Resurse Umane al CEO, a anunțat că puţin 13 jurişti vor fi daţi afară în aceste zile, în condițiile în care compania a decis angajarea unei case de avocatură, care să susțină în instanță cauzele mai complicate. Mai mult, Răuț a precizat că, pe viitor, va elabora criterii serioase pentru posturile de jurist.
„Avem în intenţie ca pe viitor, prin selecţii riguroase, probabil o să vedeţi concursuri extrem de bine elaborate şi cerinţe atât de puternice în ceea ce priveşte criteriile, încât să nu scape sau să nu angajăm prin aceste concursuri decât persoane care ulterior pot face faţă şi unor asemenea situaţii, contracte externe, administrate în limbi străine. Dar, repet, sunt dese situaţii când avem lucrări complexe de făcut, nu numai pe juridic, şi constatăm că găsim greu în cei 2336 de TESA oameni potriviţi, dar 13 dintre ei se cred aşa de buni încât au refuzat să semneze actele adiţionale“, a declarat Răuţ.
De asemenea, Răuț a spus că au început să se facă demersurile pentru a le înceta contractele de muncă. „Dacă le dăm o asemenea sarcină nu ar fi în stare să scrie o lucrare de rutină. Vor pleca pentru a-i putea înlocui cu oameni competenţi. Nu mai au posturile pe care au huzurit până în primăvara asta“, a precizat Răuţ.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.