Ciprian Florescu: ''Mișcarea Populară, doar o reinventare a PD-L''
Ciprian Florescu: ''Mișcarea Populară, doar o reinventare a PD-L''
Ultra - Scurte1 august 2013


Purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Ciprian Florescu, este de părere că Partidul Mișcarea Populară, lansat astăzi la Târgu Jiu de Gelu Voican şi Cristian Diaconescu, este doar o reinventare a Partidului Democrat-Liberal. Mai mult, Florescu crede că PMP nu este decât o jucărie a președintelui Traian Basescu, care nu are nici o șansă să facă o figură frumoasă în alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor.
“Această transformare a PD-L-ului este doar o încercare de păcălire a electoratului care, cel mai probabil, nu va ține” a mai declarat Ciprian Florescu. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • unul din popor 02.08.2013 la ora 14:44 pm
    nea cipriane de la revolutie, de 25 de ani, voi pacaliti gorjenii, pe traseul mischie-calinoiu- florescu-circiumaru, ati intepenit in functii, de 25 de ani judetul e condus de psd, zero locuri de munca, doar pentru voi aveti locuri de munca, in rest toti pleaca din judet sa-si caute de munca, dar voi va lasati mostenitori, de ce l-ati mai impuscat pe ceausescu, o sa-i mumificati pe circiumaru si calinoiu, si o sa tot urlati ca basescu e de vina.. ???
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *