Ciurel a depus plângere la CSM împotriva judecătorului Lupulescu: ''Ne-a privat de un spațiu care ne aparține!''
Ciurel a depus plângere la CSM împotriva judecătorului Lupulescu: ''Ne-a privat de un spațiu care ne aparține!''
Ultra - Scurte4 iulie 2013

Laurentiu Ciurel
Managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, a depus plângere la CSM împotriva judecătorului Petrișor Lupulescu, după ce acesta a dat câștig de cauză firmei administrate de afacerista Mădălina Berbecel, ale cărei televiziuni  își desfășoară activitatea în sediul CEO de la Debarcader.
„Motivul? Păi acest judecător n-a respectat legea. Ne-a privat de un spațiu care ne aparține”, a declarat, ieri, managerul CEO.
Mădălina Berbecel a cerut, la rândul ei, administrației CEO să elibereze etajul 4 al fostei SNLO, actualul sediu al Diviziei Miniere a CEO, în baza unui contract de închiriere semnat de aceasta cu Societatea de Închidere și Conservare a Minelor (ICM). Directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, a declarat că spațiul este liber: „Numai că sunt ceva probleme în sensul că Mădălina Berbecel nu a eliberat spațiul din Debarcader, cazul fiind deja în instanță. Pe de altă parte, noi, la Divizia Minieră avem acte, documente clasificate. Nu știu dacă aceasta va primi vreo aprobare să-și mute televiziunile aici… Vom vedea”, a mai spus acesta. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *