Ciurel a primit termen de la Călinoiu pentru reangajarea disponibilizaților de la Olsermin
Ciurel a primit termen de la Călinoiu pentru reangajarea disponibilizaților de la Olsermin
Ultra - Scurte14 august 2013

Președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, l-a chemat, ieri, pe directorul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, pentru a-i cere să găsească soluţii pentru reangajarea oamenilor disponibilizați de la Olsermin, până la 15 septembrie, urmare a protestelor acestora din fața sediului Diviziei Miniere a CEO, și a amenințării că vor merge să se plângă de situația în care sunt la Victor Ponta. La discuție a fost prezent și primarul Florin Cârciumaru.
Supărarea salariaţilor pleacă, în general, de la faptul că au dat pământ la cariera minieră, pentru a prinde un loc de muncă la Olservmin sau Sind Jilţ, oricum destul de prost plătit, iar, acum, după ce au fost disponibilizați, 220 din cei 380 de oameni daţi afară nu îndeplinesc condiţiile pentru a intra în şomaj, având nevoie de câteva luni de vechime în plus.
Astfel, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a declarat, aseară, la RTV Gorj, că s-a întâlnit cu Ciurel şi Cârciumaru, pentru a discuta problema acestor oameni.
„Cei care au fost expropriaţi sau care reprezintă cazuri sociale deosebite trebuie reangajaţi. Îmi iau acest angajament faţă de oameni. Am discutat cu domnul Ciurel şi am stabilit ca, până la 15 septembrie, să identificăm persoanele care fac parte din această categorie, şi să fie angajaţi”, a spus Călinoiu, menţionând că este treaba lui Ciurel să găsească soluţii.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • catalin 20.08.2013 la ora 14:25 pm
    DOMNILOR VREAU SA IMI PASTREZ ANONIMATUL DAR VREAU SA VA DAU O INFORMATIE DESPRE UN ANGAJAT AL DUMNEAVOASTRA PE CARE IL AVETI ASA ZIS SEF DE ECHIPA LA BERBESTI SI ALUNU.DOMNILOR SEFI DUMNEAVOASTRA STITI CU CITI BANI A INSELAT FIRMA ACEST OM CARE SE NUMESTE OSOVEI GHEORGHE CARE A FURAT CA IN CODRU DIN FIRMA DUMNEAVOASTRA CU DECONTARILE SI TOATE INSELACIUNILE SI ARANJAT CASA PE AFARA CIRCA 100000 LEI VECHI CU MATERIALE ,DRUJBE,FIER VECHI FURAT DE LA MINIERA CA NAIBA CU UN OM CA EL SI CA ALTII DAU FALIMENT FIRMELE LUATI AMINTE DOMNILOR SEFI CA VA FURA DE SUB NASUL DUMNEAVOASTRA SI NU VEDETI,OAMENI CA EL TREBUIE SA PLATEASCA OAMENI BUNI.NU STIU CUM FUNCTIONEAZA JUSTITIA ACOLO IN TIRGU JIU.
  • cosmin 20.08.2013 la ora 14:27 pm
    Oameni buni nu stiu cum se face de fiecare data ca Osovei Gheorghe este oaia neagra pentru smecheriile pe care le facea la societate pentru ca ii este permis chiar de societate neregurile ce le facea.Este un smecher ma lua la el sa lucrez la casa lui diferite munci si eu eream angajatul societatii olservmin,deci nu puteam pina acum sa zic ceva pentru ca ma dedea afara.Deci ginditi oameni ce mafie poate sa fie acolo.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.