Ciurel, după descinderile de la Pandurii: ''Este normal să vreau să stiu pe ce s-au cheltuit banii!''
Ciurel, după descinderile de la Pandurii: ''Este normal să vreau să stiu pe ce s-au cheltuit banii!''
Ultra - Scurte10 iulie 2013

Launrențiu Ciurel a declarat, după controlul făcut de Poliția Economică și Garda Financiară Gorj la Clubul Pandurii, că i se pare normal să știe pe ce s-au cheltuit banii primiți de echipa de fotbal de la CE Oltenia.
”Am cerut bugetul de venituri și cheltuieli, conform articolului din statut, bilanțul contabil pentru anul 2012, execuția bugetară de venituri și cheltuieli în 2012, lucruri de genul acesta, nu am cerut altceva, pentru că am luat luat de pe pagina Ministerului de Finanțe, pentru că doar atât am avut acces, de la Club nu mi-a venit niciodată nici un fel de răspuns, următoarea situație: cheltuieli privind activitățile economice ale Clubului, prevederi bugetare anuale, 0 lei, cheltuieli cu activități economice la 31.12.2012, 13.224.000 lei, pierderi din activitați economice la 31.12.2012, 7.180.000 lei. Am considerat că nu este normal ca banii cu care noi credeam că subvenționăm echipa de fotbal să fie folosiți în activități economice cauzatoare de pierderi, pierderi care să fie acoperite de virări făcute ca membru fondator”, a declarat Ciurel, care a adăugat că si costurile de transport ale echipei de fotbal i se par prea mari, în comparație cu cele ale celorlalte echipe sportive finanțate de CEO.
Managerul CEO a mai declarat că nu este posibil să dai în fiecare an 200 de miliarde de lei vechi, fără să întrebi unde ajung aceşti bani. Detalii, aici și aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *