Ciurel: ''Există riscul ca CEO să intre, în toamnă, în insolvență!''
Ciurel: ''Există riscul ca CEO să intre, în toamnă, în insolvență!''
Ultra - Scurte9 iulie 2013


Laurențiu Ciurel susține că exclude posibilitatea privatizării majoritare a CE Oltenia, însă, dacă funcționează la capacitatea actuală, este posibil ca gigantul energetic să intre în insolvență.
„Sperăm să avem parte de o reorganizare în acest an astfel încât să nu existe, în toamnă, riscul ca CEO să intre în insolvenţă. Dacă continuăm să producem doar la 20% din capacitate va fi posibil orice” a declarat managerul Ciurel, care a adăugat că va face tot posibilul pentru a menţine CEO pe profit. 
Ciurel a explicat că reorganizarea va viza, în primul rând, numărul mare de angajați. „Cheltuielile cu munca vie şi combustibilul sunt cele care pot fi reduse. Asta ar trebui să le dea de gândit multora care, în acest moment, pe la birouri, nu au obiectul muncii” a precizat acesta, adaugând că în perioada 2009-2012, în vremea guvernării PD-L, s-ar fi făcut aproape 800 de angajări pe nu se ştie ce criterii.
Cât despre privatizarea majoritară, Ciurel a declarat că decizia premierului Victor Ponta este foarte clară împotriva unui astfel de demers. „Oltenia nu va fi privatizată pentru că voi face totul să rămână pe profit” a concluzionat managerul CEO. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Ciurel: ”Există riscul ca CEO să int 09.07.2013 la ora 17:18 pm
    [...] Vezi articol pe gorjNEWS.ro [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.