Ciurel schimbă tactica în războiul cu Condescu. Mai mulți lideri sindicali, promovaţi în funcţii de administraţie
Ciurel schimbă tactica în războiul cu Condescu. Mai mulți lideri sindicali, promovaţi în funcţii de administraţie
Ultra - Scurte17 iulie 2013

Mai mulți lideri de sindicat trec de partea lui Ciurel, considerându-l pe acesta câștigător în războiul cu Marin Condescu. Conducerea CE Oltenia și-a schimbat strategia în lupta cu sindicatele lui Condescu, în încercarea de a scinda mișcarea sindicală, oferind funcții importante mai multor lideri sindicali din FNME.
Un astfel de caz este cel al lui Nelu Roșca, liderul de sindicat de la Cariera Roşiuţa, despre care surse din Minprest susțin că acesta a fost numit, de două zile, în Consiliul de Administraţie al societăţii la care acţionar este CEO. Roșca a confirmat că i-a fost făcută această propunere, însă a declarat că nu a luat o decizie încă.
„Mi s-a propus, dar încă nu am luat o decizie, dar am timp să mă gândesc dacă o să accept sau nu. Nu cred că este o grabă“, a declarat Nelu Roşca, preşedintele Sindicatului Liber Roşiuţa.
Mai mult, aceleași surse susțin că Roșca ar urma să fie numit consilier personal al directorului Laurenţiu Ciurel, pe zona Motru. Sindicalistul, cât și conducerea CE Oltenia au negat acest lucru.
Pe lângă Marin Condescu mai rămân câţiva oameni, cum ar fi Gheorghe Etăgan, Constantin Mitrescu, Dumitru Pârvulescu, dar o serie de lideri sindicali fac blat pe faţă cu administraţia. Pe lista liderilor care nu stau rău, deşi nu au semnat actul adiţional, este Constantin Ureche, de la Lupoaia. Acesta a fost numit maistru la Jilţ Nord. Surse mai spun că promovaţi ar putea fi şi Eugen Iovan de la Turceni şi Bordei de la Roşia.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *